Hamsteren op Heatrow

De Britten slaan massaal aan het hamsteren. In het geval een een no-dealbrexit hebben ze dan een flinke voorraad aangelegd om het even uit te kunnen zingen. Zo ook op de internationale luchthaven Heatrow.

Het facilitair bedrijf van de Londense luchthaven Heatrow is begonnen met het aanleggen van een voorraad rubber handschoenen, wattenstaafjes en andere voorwerpen die worden gebruikt bij de controle van passagiers en bagage.
De luchthaven slaat groot in, om te voorkomen dat er tekorten ontstaan in het het geval van no-dealbrexit. Het gaat om spullen die worden ingevoerd uit de Europese Unie. Uit Nederland worden extra onderdelen voor de bagagecarrousels gehaald.

 

actueel
11-02-2019 16:02

Best bekeken

Goed tekeningbeheersysteem is van strategische waarde

Een goed doordacht en opgezet tekeningenbeheersysteem vormt een uiterst belangrijke transparante schakel in de communicatie met betrokken partijen. Het belang van een eenduidig, goed opgezet strategisch tekeningenbeheersysteem komt vooral tot uitdrukking bij belangrijke interne processen op gebieden ...

Europese norm maakt werk makkelijker

Er komen naar verwachting in eind 2006 twee Europese normen voor Facility Management. EN 15221 Facilty Management-Terms and Definitions is de basis voor een 'taal' om in Europa over Facility Management te communiceren. EN 15222, een leidraad voor het voorbereiden en afsluiten van Facility Management ...