Hamsteren op Heatrow

De Britten slaan massaal aan het hamsteren. In het geval een een no-dealbrexit hebben ze dan een flinke voorraad aangelegd om het even uit te kunnen zingen. Zo ook op de internationale luchthaven Heatrow.

Het facilitair bedrijf van de Londense luchthaven Heatrow is begonnen met het aanleggen van een voorraad rubber handschoenen, wattenstaafjes en andere voorwerpen die worden gebruikt bij de controle van passagiers en bagage.
De luchthaven slaat groot in, om te voorkomen dat er tekorten ontstaan in het het geval van no-dealbrexit. Het gaat om spullen die worden ingevoerd uit de Europese Unie. Uit Nederland worden extra onderdelen voor de bagagecarrousels gehaald.

 

actueel
11-02-2019 16:02

Best bekeken

Klanten De Lage Landen tevreden

De Lage Landen Translease heeft dit jaar de meest tevreden klanten. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek Fleetmanagement van het onderzoeksbureau Heliview. Bij dit onderzoek is aan circa 6000 wagenparkbeheerders hun mening gevraagd over dertig aspecten met betrekking tot dienstverlening, ...

Chatbots voldoen nog lang niet aan klantverwachtingen

Snelle, simpele vragen zijn voor de meeste chatbots geen punt, maar heel veel meer moet je er niet van verwachten anno nu. Volgens onderzoek van Pegasystems onder 3.500 consumenten in de Verenigde Staten, Canada, Europa en Australië, scoort ‘gebrek aan intelligentie’ hoog op de ...