Hamsteren op Heatrow

De Britten slaan massaal aan het hamsteren. In het geval een een no-dealbrexit hebben ze dan een flinke voorraad aangelegd om het even uit te kunnen zingen. Zo ook op de internationale luchthaven Heatrow.

Het facilitair bedrijf van de Londense luchthaven Heatrow is begonnen met het aanleggen van een voorraad rubber handschoenen, wattenstaafjes en andere voorwerpen die worden gebruikt bij de controle van passagiers en bagage.
De luchthaven slaat groot in, om te voorkomen dat er tekorten ontstaan in het het geval van no-dealbrexit. Het gaat om spullen die worden ingevoerd uit de Europese Unie. Uit Nederland worden extra onderdelen voor de bagagecarrousels gehaald.

 

actueel
11-02-2019 16:02

Best bekeken

Johan Steenbakkers wint Gouden Koksmes

Johan Steenbakkers is de beste instellingskok van Nederland. De kok van het Catherina Ziekenhuis in Eindhoven won deze titel tijdens het Nationaal Kampioenschap voor Instellingskoks 2006 op de vakbeurs Horecava. De jury kreeg een voorgerecht van gerookte paling voorgeschoteld. Daarna volgde als ...

(Brand)veiligheid in de zorgsector

De focus op verhoging van kwaliteit en veiligheid in de zorg wordt steeds scherper. Het moet veiliger voor cliënt en zorgverlener.Ook wil de overheid dat het aantal incidenten drastisch daalt. Dat vereist voor veel organisaties een andere werkwijze, soms ook een andere cultuur. Een optimale ...