Huiselijkheid in het Boetiekkantoor

De wereldwijde aanbieder van flexibele kantoorruimte Mindspace biedt sinds kort een bijzondere ruimte met alle voordelen van een coworking-kantoor in een volledige privé setting.  

Het Mindspace House aan de Nieuwezijds Voorburgwal 296-298 in Amsterdam is een uniek boetiekkantoor dat – naast gemeenschappelijke keukens en evenementen – een bijzondere indeling gericht op privacy biedt. 
In het Mindspace House vind je privéruimtes en ruime vergaderkamers met een uniek design. Het heeft echter ook alle voordelen van een flexibele kantoorruimte. Open lounges, netwerkmogelijkheden met andere professionals, een all-inclusive-lidmaatschap en een creatieve werkomgeving. Mindspace House combineert deze elementen in een boetiekontwerp dat huiselijk aandoet. Dit maakt het tot de perfecte werkomgeving voor bedrijven die prijs stellen op privacy, die extra behoefte hebben aan stille ruimtes, of die hun werknemers een optimale werkervaring willen bieden. 
Mindspace heeft inmiddels vier locaties in Nederland: één in Utrecht en drie in Amsterdam. Mindspace heeft 28 locaties in sleutelsteden wereldwijd, zoals San Francisco, Tel Aviv, Berlijn, Warschau, Londen, München, Hamburg en Washington D.C. 

Design
01-02-2019 09:02

Best bekeken

Goed tekeningbeheersysteem is van strategische waarde

Een goed doordacht en opgezet tekeningenbeheersysteem vormt een uiterst belangrijke transparante schakel in de communicatie met betrokken partijen. Het belang van een eenduidig, goed opgezet strategisch tekeningenbeheersysteem komt vooral tot uitdrukking bij belangrijke interne processen op gebieden ...

Europese norm maakt werk makkelijker

Er komen naar verwachting in eind 2006 twee Europese normen voor Facility Management. EN 15221 Facilty Management-Terms and Definitions is de basis voor een 'taal' om in Europa over Facility Management te communiceren. EN 15222, een leidraad voor het voorbereiden en afsluiten van Facility Management ...