Polygon en VANWAARDE gaan gezamenlijk verder

Reconditioneerder Polygon heeft het bedrijf VANWAARDE, restaurator van papieren erfgoed, kunst en antiek, overgenomen. De overname gaat, met terugwerkende kracht, per 1 januari 2019 in. VANWAARDE zal onder haar huidige naam actief blijven.

Chinese spionnen hebben op grote schaal bedrijfsgeheimen gestolen van de Veldhovense chipmachinemaker ASML. De daders zijn hooggeplaatste R&D-medewerkers van het bedrijf, die indirecte banden hebben met het Chinese ministerie van Wetenschap en Technologie. De schade loopt in de ‘enkele honderden miljoenen’ euro’s. Verzendzakken om CO2-uitstoot te verlagen Chinese spionnen bij ASML veldhoven Polygon en VANWAARDE gaan gezamenlijk verder Algemeen directeur van Polygon, Marlies van der Meulen, geeft aan: „Er was vraag in de markt naar de service ‘Document herstel’. Het bleek dat onze klanten behoefte hebben aan dit specialisme. Daarom is het fjn dat we onze klanten nu ook kunnen voorzien in deze service. We worden zo nog meer een full-service dienstverlener”. Voor VANWAARDE betekent de overname dat er vooral veel mogelijkheden komen om binnen Nederland en internationaal verder te groeien. Directeur Jeroen Jochems vertelt: „We werken al veel in België, maar met Polygon, die de nummer één schadehersteller in Duitsland is, gaat daar een wereld voor ons open. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de overige landen waar Polygon actief is.”

Deze overname biedt Polygon de mogelijkheid om ‘Document herstel’ als volledige serviceline aan te bieden. Dit betekent dat de full-service organisatie een nog completer dienstenpakket krijgt en bij schade het herstel volledig vanuit eigen middelen op kan pakken. De dienstverlening van VANWAARDE kent drie specialismen; beheer, restauratie en calamiteitenondersteuning. Polygon biedt, naast reguliere reconditionering, ook technische reconditionering, droging, lekdetectie, schimmelverwijdering en herstel van grootschalige en complexe schades aan.

actueel
08-05-2019 11:05

Best bekeken

Johan Steenbakkers wint Gouden Koksmes

Johan Steenbakkers is de beste instellingskok van Nederland. De kok van het Catherina Ziekenhuis in Eindhoven won deze titel tijdens het Nationaal Kampioenschap voor Instellingskoks 2006 op de vakbeurs Horecava. De jury kreeg een voorgerecht van gerookte paling voorgeschoteld. Daarna volgde als ...

(Brand)veiligheid in de zorgsector

De focus op verhoging van kwaliteit en veiligheid in de zorg wordt steeds scherper. Het moet veiliger voor cliënt en zorgverlener.Ook wil de overheid dat het aantal incidenten drastisch daalt. Dat vereist voor veel organisaties een andere werkwijze, soms ook een andere cultuur. Een optimale ...