Sodexo al 14 jaar trotse koploper in DJS Index

Sodexo heeft haar positie als het best beoordeelde bedrijf in haar branche in de Dow Jones Sustainability Index (DJSI) voor het veertiende opeenvolgende jaar gehandhaafd. Sodexo scoorde het hoogst in haar sector op een aantal gebieden, waaronder de lokale impact van bedrijfsactiviteiten, ontwikkeling van menselijk kapitaal en milieubeleid & -beheersystemen.  

„We zijn vereerd dat we dit jaar opnieuw zijn erkend als de leider in onze branche”, aldus Neil Barrett, Senior Vice President Corporate Responsibility van Sodexo Group. „Het spreekt boekdelen over de inspanningen van onze 460.000 medewerkers over de hele wereld die samenwerken met onze klanten om hun duurzaamheidsambities te ondersteunen. De prestatie van Sodexo illustreert opnieuw ons commitment om een positieve impact te hebben op de ‘Quality of Life’ van mensen, om bij te dragen aan de gemeenschappen waarin we actief zijn en om een gezonde planeet achter te laten die we allemaal kunnen delen.”
Marijke Paalvast, Country President Sodexo Nederland: „Als we willen dat de wereld ook voor de generaties na ons leefbaar blijft, is het belangrijk dat we daar samen aan werken. Wij sluiten ons aan bij de ambitie van de Nederlandse overheid om een volledig circulaire economie te creëren. Zo werken we aan plasticvrije restaurants en nemen we deel aan een consortium met als ambitie om in 2020 kantoren afvalvrij te hebben. Door onze omvang is onze impact enorm. Het is niet voor niets dat we al veertien jaar op rij de beste van onze sector zijn volgens de maatstaven van de Dow Jones Sustainability Index.”

actueel
29-10-2018 08:10

Best bekeken

Kiezen tussen Lean en Agile niet nodig

Er zijn significante verschillen tussen Lean en Agile. Voor organisaties die hun slagkracht en wendbaarheid willen vergroten, klantgerichter willen werken en meer efficiëntie nastreven is de keuze daarom lastig. Wanneer kies je voor Lean en wanneer is Agile een betere methodiek? Volgens Martijn ...

Klanten De Lage Landen tevreden

De Lage Landen Translease heeft dit jaar de meest tevreden klanten. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek Fleetmanagement van het onderzoeksbureau Heliview. Bij dit onderzoek is aan circa 6000 wagenparkbeheerders hun mening gevraagd over dertig aspecten met betrekking tot dienstverlening, ...