Circulaire afvalbak gemaakt van 100% gerecycled plastic

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is volwassen geworden, zo stelt het onderzoek van MVO Nederland uit 2017. Waar de voorgaande jaren bedrijven de eerste stappen hebben gezet omtrent milieu en bewustwording, streven steeds meer branches en sectoren ernaar om klimaatneutraal, circulair en inclusief te ondernemen. Echter blijven kleinere ondernemingen vaak achter bij de grotere ondernemingen, terwijl de wil er zeker is.

U dient geregistreerd te zijn om dit artikel te kunnen lezen.

Inloggen Registreren
Afvalbeheer
18-10-2017 16:10

Bekijk alle artikelen in dit dossier

relevante artikelen

Hoe maak ik afvalscheiding tot een succes binnen mijn organisatie?

Afvalscheiding, veelal een doorn in het oog voor de facilitair manager. Het belang ervan is inmiddels wel duidelijk maar door de vele regels en verschillende mogelijkheden is succes vaak lastig te behalen. Onlangs vroegen wij experts op het gebied van afvalscheiding bovenstaande vraag te ...

Duurzaam koffiedrinken begint bij de beker

Jaarlijks belanden in Nederland ruim 3 miljard kartonnen bekers bij het restafval. Met Collect a Cup introduceert Van Gansewinkel een circulaire oplossing voor kartonnen bekers. Door gescheiden inzameling en specialistische verwerking, krijgen uw kartonnen bekers een tweede leven als grondstof.