BUREAUFIETS - DESKBIKE

Deze unieke gepatenteerde bureaufiets wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezond portie lichaamsbeweging tijdens het werk. Tijdens het gebruik van de Deskbike stimuleer je de doorbloeding van de bovenbeenspieren. Door beweging vermindert suiker en vet in deze spiergroep. Bloed en zuurstof kan zo beter de hersenen bereiken waardoor je scherp blijft. Download de gratis deskbike App of de draadloze display en aan het eind van je werkdag weet je precies hoeveel kilometer je hebt weggetrapt.

U dient geregistreerd te zijn om dit artikel te kunnen lezen.

Inloggen Registreren
Kantoorinrichting
Download pdf
01-11-2017 08:11

Bekijk alle artikelen in dit dossier

relevante artikelen

Werkomgevingsspecialist wint REmmy Award

OCS+ Steelcase heeft een CoreNet REmmy Award in de wacht gesleept. De Nederlandse werkomgevingsspecialist kreeg de prestigieuze prijs toegekend voor een ‘workplace transformation project’ bij het grootste telecom- en mediabedrijf van Canada, Rogers Communications.

Fm'ers moeten uitgaan van ict bij keuze van kantoormeubilair

Wie regelmatig in kantoorpanden komt, zal het beeld herkennen: kantooreilanden, bestaande uit vier tot zes bureaus met op ieder bureau een computer, een telefoon en eventueel nog een laptop-dockstation. Als je onder het bureau kijkt, zie je een wirwar aan kabels en stekkerdozen. Zonde, want op deze ...