EvaQ Lighting: innovatief vluchtweg- en noodverlichtingssysteem

Isolectra brengt een nieuw, innovatief vluchtweg- en noodverlichtingssysteem op de markt: EvaQ Lighting. Dit systeem zorgt voor een snellere en veiligere evacuatie, waardoor meer mensen ongedeerd hun weg naar buiten vinden bij een brand of andere calamiteit. EvaQ Lighting, zichtbare veiligheid. Wij maken gebruik van speciaal rood en dynamisch groen licht, in plaats van wit licht. Dit licht stelt je in staat om door de rook heen te kijken en het wordt meteen duidelijk waar de vluchtdeur zich bevindt. EvaQ Lighting helpt om sneller en veiliger te evacueren.

U dient geregistreerd te zijn om dit artikel te kunnen lezen.

Inloggen Registreren
Noodverlichting
Download pdf
04-01-2018 14:01

Bekijk alle artikelen in dit dossier

relevante artikelen

Noodverlichtingslijn voor hoge industriële ruimtes

Speciaal voor hoge en technisch uitdagende industriële ruimtes wordt een nieuwe lijn noodverlichting geleverd. De eenvoudig te installeren verlichting heeft een krachtige lichtbundel van 1000 lumen die de grond kan verlichten, zelfs op een hoogte hoger dan 12 meter.

Inspectie en onderhoud: twee verschillende disciplines

Veel installatie- en onderhoudsbedrijven bieden inspectie en onderhoud van noodverlichting aan. Slechts weinig bedrijven zien het als twee afzonderlijke activiteiten. Toch verschillen de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het uitvoeren van de werkzaamheden sterk van elkaar. Inspectie Een ...