Traka Web, Innovatieve software om sleutels en bedrijfsmiddelen te beheren.

Traka Web is de nieuwe webbased software voor het centraal beheren van Traka Touch systemen. Met Traka Web kunt u centraal (op afstand) een ongelimiteerd aantal sleutels en items beheren binnen een wereldwijd netwerk van duizenden sleutelbeheer- en lockersystemen.  Centraal beheer betekent dat u live de gebruikersrechten kunt aanpassen en ook live kunt zien waar de sleutels zich bevinden via de grafische presentaties van de systemen. Vele rapportages en notificaties zijn al voorgedefinieerd, zodat u een beter inzicht krijgt in het gebruik van uw sleutels en middelen. 

U dient geregistreerd te zijn om dit artikel te kunnen lezen.

Inloggen Registreren
Toegangscontrole
Download pdf
03-01-2018 14:01

Bekijk alle artikelen in dit dossier

relevante artikelen

Clay by SALTO - Salto Systems

Clay by SALTO is een nieuwe, veilige en eenvoudige oplossing voor toegangscontrole specifiek voor het MKB. Clay combineert een cloud-gebaseerd software platform dat eenvoudig en snel te begrijpen en te beheren is, met hoge kwaliteit en design hardware van SALTO Systems voor een eenvoudige en snelle ...

End-to-end security oplossing toegangscontrolesystemen

Nedap’s nieuwe end-to-end security oplossing is de eerste die bescherming biedt tegen digitale dreigingen op toegangscontrolesystemen door best practices uit IT en fysieke beveiliging te verenigen.