Duurzame tapijtreinigingsmethode door middel van kristallisatie

Progenta heeft een nieuwe methodiek op het gebied van tapijtonderhoud: het duurzame Smart Care Trio System in combinatie met encapsulation: vuil wordt middels kristallen ingekapseld en ingeborsteld. De (vuile) kristallen drogen op en worden opgezogen tijdens de reguliere schoonmaak. Voordelen van dit systeem zijn o.a. direct beloopbaar, water- en energiebesparend, green seal gecertificeerd, voorgeschreven en geadviseerd door gerenommeerde tapijtfabrikanten en tapijt kan gerecycled worden.

U dient geregistreerd te zijn om dit artikel te kunnen lezen.

Inloggen Registreren
Vloeren
Download pdf
29-12-2017 10:12

Bekijk alle artikelen in dit dossier

relevante artikelen

Waar moet je op letten bij het kiezen van een PVC vloer?

Over het algemeen wordt met een PVC vloer een vloer bedoeld die bestaat uit stroken of tegels van polyvinylchloride; ook wel vinyl, LVT of PVC genoemd. Er is dus eigenlijk geen verschil tussen PVC en vinyl, alleen wordt met vinyl vaak een kamerbrede vinylvloer bedoeld en met PVC of LVT een vloer van ...

Forbo introduceert nieuwe collectie Step anti-slip vinyl

Fraaie houten, betonnen en luxe dessins maken designvloer van anti-slip vinylForbo Flooring introduceert deze maand haar Step anti-slip vinyl collectie. De oer-Hollandse collectie, die zowel in Nederland ontworpen als geproduceerd wordt, biedt ongekende mogelijkheden qua design.