Contact
Chris Wiegeraad

Chris Wiegeraad

GoBright B.V.

Ervaring

Channel Development Manager

GoBright B.V.

feb 2018 – dec 2000

GoBright maakt kantooromgevingen slimmer. Door gebruik te maken van sensoren, apps en in eigen beheer ontwikkelde software worden vergaderruimtes en flexwerkplekken optimaal geboekt gebruikt.

Director Operations

Canon Business Center Nederland

sept 2015 – jan 2018

Canon Business Center Nederland is één van de meest succesvolle, snelst groeiende specialisten op het gebied van informatiebeheer. Met een team van ruim 150 medewerkers helpen wij organisaties en bedrijven bij het verbeteren van hun communicatiestromen door de inzet van nieuwe manieren van werken. Of het nu gaat om software oplossingen, bijbehorende diensten of innovatieve printsystemen. Wij zorgen ervoor dat informatie op de juiste manier, op de juiste plaats voor de juiste persoon beschikbaar is. Canon Business Center Nederland bestaat uit Canon Business Center Breda, Den Haag, Eindhoven, Goes, Groningen, Rotterdam Utrecht Arnhem en Nijmegen. Door de regionale aanwezigheid van consultants, technici en accountmanagers investeren wij in de relatie met onze klanten. Als Sales & Marketing Manager ben ik verantwoordelijk voor het aansturen en managen van het Sales- en Marketing team, met als doel om de ambitie te realiseren van de jaarlijkse groei binnen het klantportfolio van Canon Business Center Utrecht. Verder zijn wij binnen Canon Business Center Utrecht gericht op samen ondernemen met onze relaties en potentiële relaties, om de klanttevredenheid en de klantloyaliteit te verhogen binnen partnerships.

Algemeen Directeur

Schaffenburg Office Furniture B.V.

okt 2010 – aug 2015

Schaffenburg Office Furniture B.V. is een producerende groothandel in kantoormeubilair. Door middel van een geselecteerd netwerk van dealers leveren wij systeemmeubilair, opbergfaciliteiten, bureaustoelen, conferentiestoelen, alsmede directiemeubilair. Schaffenburg Office Furniture is een dynamische, vlakke organisatie met een jong, vakkundig en service gericht team.

Sales Manager Key Accounts

Office Depot

jan 2001 – jun 2010

Aansturen van team Key Accountmanagers. Het genereren van New Business en onderhouden van klantrelaties. Office Depot is een van de grootse kantoorartikelen leveranciers van de wereld.

Corp. Account Manager

Canon Nederland

jan 1997 – dec 2000

Account Manager Zakelijke markt. Verkoop kopieer machines faxen en printers.

Opleiding

HBO Middle Management

NCOI

jan 2006 – dec 2007

Strategic Leaderschip Development

Krauthammer

jan 2004 – dec 2005

Middelbaar Detailhandel School

De Factoor

jan 1989 – dec 1993

Nevenfunctie

Chaiman of the Board China Impact

China Impact is a organisation which trains Christian church leaders in China! The vision of China Impact is: “To develop healthy leadership which will lead to mature Christian churches in China”. I am Chairman of the Board

Specialisatie

Kantoorinrichting

Kantoormachines

Directie

Teammanager Leadership