Social mediaContact gegevens

-


Adres gegevens

-

Arno Jacobs

G.U-Nederland/ Gretsch

Ervaringen

-


Opleidingen

-


Nevenfuncties

-


Specialisaties

Elektrisch beveiligde vluchtdeuren

Vluchten conform NEN-EN 179 of NEN-EN 1125 en toch elektrisch beveiligd in vluchtwegrichting? G.U heeft de oplossing. EVP-insteeksloten en meerpuntsvergrendelingen. EVT-duwbalken. FT-vluchtdeursturingen.


Mechanische vluchtwegtechniek

Als marktleider in vluchtwegtechniek heeft G.U voor elke situatie een geattesteerde oplossing. Manueel vergrendelbaar of zelfvergrendelend? Insteekslot of meerpuntssluiting? Motorisch ontgrendelen van 1 deur of van beide deuren? Vraag naar de mogelijkheden.


Elektromechanische sluitsystemen

Met het Ixalo toegangscontrole sluitsysteem kunt u bij G.U 2 kanten op: het eigen SE-systeem of een RFID systeem. Probleemloze inzet van diverse programmerbare toegangs-devices: Elektronische cilinders, -wandlezers en -deurbeslagen. Onder het SE-systeem is het unieke programmeerbare SE-insteekslot beschikbaar. daarmee bent u vrij in de keuze van uw deurbeslag en is de deur toch volledig te integreren en controleren in het sluitsysteem.
Publicaties

-

Notice: Undefined variable: tag_id in /home/users/A006193/centrumfacilitair.nl/www.centrumfacilitair.nl/footer_home.php on line 73