Contact
Geesje Westra

Geesje Westra

Senior Adviseur bij HIJ5 Regiepartners

Ervaring

Senior adviseur

HIJ5 Facilities

mrt 2019 – heden

Contractmanagement

Inkoop- en Contractmanagement

Scholengroep Pompeblêd

feb 2012 – feb 2018

Inkoper Facilities houdt in: Inkoopprojecten (mee) organiseren en uitvoeren Ik ben Projectleider en contractbeheerder van de trajecten: * Kantoorartikelen (2012), dit was de eerste artikelgroep die gezamenlijk werd ingekocht * Sanitaire voorzieningen en hygiëne-artikelen (2013) * Schoonmaak (2014/2015), dit is een aanbesteding en samenwerking volgens de Best Value Procurement-methode. * Catering (2016), dit is ook een BVP aanbesteding en -samenwerking * Onderhoud gebouwgebonden installaties (2017/2018) Scholengroep Pompebled bestaat uit 7 scholengemeenschappen in Friesland. Gezamenlijk hebben zij 32 scholen en ruim 14.000 leerlingen.

Facilitair Coordinator

openbare scholengemeenschap Piter Jelles

sept 2011 – mrt 2019

* Regiefunctie op gebied van huisvesting, onderhoud, beheer, faciliteiten * Contractmanagement * Adviesfunctie voor interne klanten * Verbindende schakel met facilitaire medewerkers op de diverse locaties * Plannen en coördineren van onderhouds- en (ver)bouwprojecten Piter Jelles is een scholengemeenschap die bestaat uit negen afzonderlijke scholen. De scholen verschillen wat betreft hun onderwijsconcept, sfeer en grootte. In totaal volgen ruim 4100 leerlingen onderwijs binnen OSG Piter Jelles. De scholen zijn gehuisvest in 10 gebouwen en staan in Leeuwarden, Dokkum, Kollum en Sint Annaparochie. In Leeuwarden is een apart servicebureau van waaruit de verschillende ondersteunende diensten werken.

Opleiding

Facilty Management

Hanzehogeschool

sept 2009 – jun 2012

Hotel Management

Hotelschool

0000 – heden

Nevenfunctie

Amassadeur Green Deal Scholen

Als ambassadeur van Green Deal Scholen kom ik graag naar u toe om te vertellen wat de Green Deal Scholen voor u kan betekenen. Wilt u mij uitnodigen? Dat kan! Ik licht graag mijn praktijkervaring toe en geef tips over het verduurzamen van schoolgebouwen. Nieuwsgierig? Lees op de site Greendeals.nl direct enkele praktijkvoorbeelden.

Specialisatie

Contractmanagement

Mijn achtergrond is breed. Horeca, Uitzendbranche, Retail, Facility Management.De rode draad hierin is (commerciële) dienstverlening. En omdat ik zowel aan de opdrachtgevers- en opdrachtnemerskant heb gewerkt, herken ik zo goed het belang van een goede samenwerking voor beide partijen. Dat bereik je door samen je doel helder te hebben, en goede afspraken te maken. Los van welke contractvorm je kiest: het is heel belangrijk om daar vooraf over na te denken. Dienstverlenen doe je als opdrachtgever en opdrachtnemer samen.