Contact
Johan Brugman

Johan Brugman

Adviseur Verhuis- en Gebouwmanagement bij DM4Office / DM4Moving en Facilities B.V.

Ervaring

Logistiek Inhuis en Verhuiscoordinator

TU Eindhoven

jun 2017 – heden

Voorbereiden, coördineren en uitvoeren van alle zaken m.b.t. het inhuizen en verhuizen van fase 2 i.v.m. de renovatie van het Kloostercomplex Mariënburg te Den Bosch, ten behoeve van de Opleiding dataspecialist onder naam Jheronimus Academy of Data Science. T.b.v. het gerenoveerde Hoofdgebouw Atlas voorbereiden, coördineren en uitvoeren vanaf het opstellen van de planning, het draaiboek, afstemmen met de gebruikers, begeleiden van het inrichtingstraject, bepalen en organiseren van de logistieke bewegingen m.b.t. de volledige inrichting, het inhuizen, de AV middelen, ICT, facilitaire zaken, beveiliging, BHV, tot en met de verhuizing zelf inclusief de nazorg en ontmantelen van de oude panden.

Projectmanager inrichting Nieuwbouw

Ausnutria Hyproca

dec 2015 – jan 2017

Ausnutria Hyproca BV te Zwolle. Hij is hier belast geweest als Overall Projectmanager met de algehele inrichting van de Nieuwbouw van een baby melkpoeder fabriek op de plant te Heerenveen, groot 150.000 m2, conform de Prince 2 methodiek met tevens Facilitair, Inkoop en Logistiek in het pakket. O.a. Wandbekleding volgens HACCP normen, speciale HACCP vloeren, WKO, Machinepark, Installaties E en W, Vol automatisch magazijn, ICT, Gebouwbeheersysteem, Terrein, Garanties etc. Aansturen van een projectteam van 10 man, voorzitter van de Stuurgroep, inkoopmandaat en tekenbevoegdheid, ondersteunend lid directieteam. Plantmanager zijn voor alle gecontracteerde leveranciers en uitvoerders. Werken, beschrijven, opstellen en bewaken van de standaarden uit Prince 2 maken dit project beheersbaar, controleerbaar en uitvoerbaar.

Projectmanager Facilitair, Logistiek en Nieuwbouw

Brink Climate Systems

okt 2013 – mrt 2015

hij is hier belast geweest met de totale inrichting van de Nieuwbouw en tevens Logsitiek verhuismanager i.v.m. het verlaten van de huidig fabriek en kantoorlocatie naar de nieuwbouw aan de A28 te Staphorst 14.000 m2 groot. Voorbereiding, planning en uitvoering van alle inkopen en daarna de aansturing van alle uitvoerders en leveranciers op de Nieuwbouw. Lid Bouwteam en Directie Bouwteam.

Projectmanager Verhuizingen en Verbouwingen

Woningstichting Rochdale BV

jun 2012 – mrt 2013

Verbouwen intern van diverse etages en herhuisvesting van ca: 500 personen. Incl. Verhuizingen, ICT, vloerbedekking, schilderen Tweede project "Bruggebouw" uitgevoerd vanaf 01-01-2017 t/m mei 2017.

Commissielid NVIH Nederland

NVIH

sept 2009 – sept 2014

Zie http://www.nvih.nl

Adviseur Verhuis- en Gebouwmanagement

DM4Moving&Facilities BV

jan 2009 – heden

Huisvesting, Gebouw- en Verhuismanagement Projectmanagement Europese en Meervoudig Onderhandse aanbestedingen

Opleiding

Prince2 Foundation

ITMG Management

mrt 2015 – apr 2015

Opleiding Professioneel projectmanagement

HKPI

OVD

feb 2001 – nov 2002

Hogere Kantoor Project en Inrichting opleiding

Nevenfunctie

Commissielid van de NVIH

Nederlandse Vereniging van Huisvesting en Inrichting deskundigen. Doel: Kennis en Kunde delen.

Specialisatie

Inrichting- en huisvestingdeskundige

Grote complexe verhuizingen

Een Verhuismanager zijn, die graag zoveel mogelijk alle zaken aan elkaar knoopt, om hiermee voor de opdrachtgever voordelen mee te behalen.