Social mediaContact gegevens

Ernst.Westerhoff@axis.com
0107504672
www.axis.com


Adres gegevens

Riviumboulevard
2909LK
Capelle aan den Ijssel
Nederland

Ernst Westerhoff

Business Development Manager Access Control, Middle Europe
Axis Communications

Ervaringen

Diversen
Diversen
jan 1998 - jan 1970


Opleidingen

Diversen
Diversen


Nevenfuncties

Lid en docent van de Sectie Elektronisch Toegangsbeheer van de VEBON-NOVB.

Ondernemersvereniging VEBON-NOVB is de belangenbehartiger voor de technische (brand)veiligheid in Nederland. De Sectie Elektronisch Toegangsbeheer leden bieden (technische) oplossingen voor toegangscontrole en staan voor kwaliteit en service.
Specialisaties

Toegangscontrole

Vanaf 1998 heb ik met vele toonaangevende fabrikanten van elektronische toegangscontrole en deurintercomsystemen mogen kennismaken. Deze systemen leverden een optimale beveiliging voor gebouwen, medewerkers en bezittingen. Of het nu ging om één deur of honderden deuren verspreid over verschillende locaties, het was mijn uitdaging om altijd een passende oplossing te vinden. Toegangscontrole biedt u extra veiligheid doordat op een flexibele manier bepaald wie op welk moment bevoegd is een gebouw of ruimte te betreden. Bij Axis Communications, laten we zien dat toegangscontrole een vrije keuze in hardware en software mogelijk is.


Netwerkvideo

Axis is marktleider in netwerkvideo. We hebben 's werelds eerste netwerkcamera uitgevonden in 1996 en zijn sindsdien innovators op het gebied van videobewaking, die de veiligheid van miljoenen mensen over de hele wereld verhogen en helpen tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan een slimmere, veiligere wereld. Met de hulp van 90.000 partners, verspreid over 179 landen, hebben we een reeks baanbrekende producten en veel primeurs voor de industrie geleverd. En we verheugen ons erop nog veel meer te gaan pionieren.


Beveiliging

Mijn werkervaring en bijbehorende opleidingen, hebben er aan bij gedragen dat mijn kennis op het gebied van elektronische beveiliging optimaal is. Dit gaat van toegangscontrole, camera systemen, inbraaksignalering tot en met bouwkundige aanpassingen. Met name het integreren van de diverse systemen, van groot tot klein is en was altijd de leukste uitdaging.
Publicaties

Velen geschreven

https://www.axis.com/blog/secure-insights-de/auswahl-des-passenden-tuercontrollers/ Dit is het laatste voorbeeld, in het Duits.Notice: Undefined variable: tag_id in /home/users/A006193/centrumfacilitair.nl/www.centrumfacilitair.nl/footer_home.php on line 73