Contact
Harold Briels

Harold Briels

Directeur bij Paystaff

Ervaring

Directeur

Paystaff HRM, Kolibrie HRM voor Horeca en Happy Talents, Booming Business!

0000 – heden

Wij ondersteunen ondernemers bij het aantrekken, ontwikkelen en gelukkig maken van hun talenten. We helpen bij talentontwikkeling, de groei van medewerkers, teams en bedrijven, omdat we weten hoe belangrijk werkgeluk in organisaties is. Dat doen we op basis van praktische tools voor recruitment en wetenschappelijk onderbouwde analyses. Dit geeft waardevolle handvatten voor taakverdelingen, werkgedrag en het functioneren van teams in jouw organisatie. We verzorgen bovendien voortdurend inspirerende workshops en trainingen, bijvoorbeeld op het gebied van hrm, happiness, people management, leiderschap en motivatie. Happy Talents spreekt dagelijks tientallen ondernemers en geeft antwoord op de vragen van deze ondernemers en voorziet in de behoefte om de juiste medewerkers te vinden, te binden en te blijven boeien. Door de jarenlange ervaring weten wij wat er leeft en speelt in de verschillende branches. Happy Talents heeft als missie deze kennis en ervaring in te zetten om ondernemers breed te ondersteunen.

Coach, inspirator

Happy Talents | Kolibrie HRM | Paystaff HRM

0000 – heden

De afgelopen jaren heeft Harold Briels zich verdiept in het vergroten van geluk op de werkvloer, persoonlijke groei, loopbaanvraagstukken en functioneringsvraagstukken. Hij geeft geeft antwoord op de vragen van ondernemers en voorziet in de behoefte om de juiste medewerkers te vinden, te binden en te blijven boeien. Hij geeft advies, traint, coacht en geeft presentaties in het bedrijfsleven en inspireert dagelijks diverse ondernemers. Een eigentijdse ondernemer kiest voor geluk op de werkvloer. Want hoe gelukkiger de werknemers, hoe beter een bedrijf presteert.

Directeur

Kolibrie | Paystaff HRM

0000 – heden

Paystaff HRM is powered by Kolibrie, opgericht in 1994 en dè marktleider in horeca payrolling. Paystaff maakt gebruik van de kennis en de jarenlange ervaring van Kolibrie op payroll- en HRM gebied. Binnen dit vakgebied werken Kolibrie, Paystaff en HR coaches nauw met elkaar samen. Daardoor kunt u zich ervan verzekeren dat u zaken doet met een professionele en ervaren HRM partner. Paystaff is de specialist op het gebied van payrolling, loonadministratie, salarisadministratie, werving en selectie en HRM en kenmerkt zich door haar integere en transparante dienstverlening. Bedoeld voor alle branches en actief in heel Nederland. Paystaff helpt u een evenwichtige balans tussen ondernemen en werkgeverschap te realiseren. Bij Paystaff staan ondernemer én medewerker centraal.

Opleiding

HBO Bachelor | Marketing Management

0000 – heden

Persoonlijke Profiel Analyse | Team Analyse | Functieprofilering | Leervermogen | Emotionele intelligentie | Leiderschapspotentieel | Feedback

0000 – heden

Nevenfunctie

Politie Agent VAP

Naast zijn dagelijkse werkzaamheden is Harold werkzaam als politievrijwilliger (surveillance en handhaving), om iets bij te dragen aan de veiligheid in onze samenleving. Hij brengt vanuit zijn eigen vakgebied kennis en ervaring mee dat bij de politie goed van pas komt. Hij leert andersom ook vaardigheden in de wereld van politie kennen!

Specialisatie

Payroll

HRM oplossingen

Werving & Selectie

Talent & Ondernemer coach