Social mediaContact gegevens

j.willems@iabp.nl
0031570572214
www.flexwhere.com


Adres gegevens

-

Jan Willems

FlexWhere

Ervaringen

Officier KL
Ministerie van Defensie
aug 1978 - aug 1988
Senior consultant en interim manager
Volmac Advies
aug 1989 - aug 1992Directeur
Willems Nederland / Willems & Partners
aug 1993 - aug 2018
Directeur
Interactive Blueprints
aug 2018 - jan 1970


Opleidingen

HBS-B
Christelijk Lyceum
aug 1967 - aug 1972
Koninklijke Militaire Academie
KMA
aug 1972 - aug 1978
Hogere Militaire Vorming
HKS
aug 1985 - aug 1987
Continue ontwikkeling
Met name Open Universiteit
aug 1988 - jan 1970


Nevenfuncties

Diverse bestuursfuncties in de loop der jaren

Onder meer: - Gedurende 20 jaar diverse functies vervult binnen de PKN, onder meer voorzitter van de kerkenraad van een PKN kerk in Rijssen. - Gedurende 10 jaar bestuurslid, waarvan 5 jaar voorzitter van een landelijke netwerkorganisatie. - Gedurende 3 jaar voorzitter geweest van een voetbalvereniging in Rijssen.
Specialisaties

Organisatie-inrichting en ontwikkeling

Zie linkedIn profiel. Voor twee ministeries van scratch af aan nieuw diensten opgezet: - de dienst Basisregistratie Percelen voor het toenmalige ministerie van LNV; - het Inlichtingenbureau voor het ministerie van SZW. Daarnaast onder meer: - als interim directeur de fusie geleid van twee regionale brandweerkorpsen tot de Regionale Brandweer Gelderland-Zuid en vanuit die functie meegewerkt aan de opzet van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid. - in de rol van projectmanager, programmamanager en interim-manager diversie organisatie-ontwikkelingstrajecten geleid.


Toepassing van ICT

Zie linkedIn profiel. Brede ervaring met de toepassing van ICT, blijkend uit onder meer: - informatieplanning voor een waterschap; - invoeren ITIL bij het Kadaster; - IT-manager a.i. bij de toenmalige Rijksgebouwendienst en bij een dienst van het toenmalige ministerie van LNV; - als projectmanager/programmamanager grote ICT projecten geleid voor diverse organisaties, onder meer Univé verzekeringen. In de afgelopen jaren gespecialiseerd in de toepassing van geautomatiseerde systemen in de bouwsector en in de toepassing van systemen voor de ondersteuning van flexibel werken / HNW.
Publicaties

Voorbeeldrol van de manager

Publicatie begin jaren '90 over de manier waarop managers door zelf het voorbeeld te geven hun medewerkers kunnen motiveren en de prestaties van de organisatie kunnen verbeteren. Gekoppeld aan de ervaringen bij Defensie en onder meer aan de rol van officieren in het Israëlische leger tijdens de 6-daagse oorlog.Notice: Undefined variable: tag_id in /home/users/A006193/centrumfacilitair.nl/www.centrumfacilitair.nl/footer_home.php on line 73