Social mediaContact gegevens

paul@ezvr.nl
0137370313
ezvr.nl


Adres gegevens

Spoorlaan 460
5038 CH
Tilburg
Nederland

Paul Vermeulen

Eigenaar
EZVR

Ervaringen

Fotograaf
PHOTO40
nov 2007 - okt 2015
Business Developer
360gradenfotografie.nl
jan 2008 - jan 1970
Art Director
Videoprouctiehuis
jan 2013 - heden


Opleidingen

Architecture, Building and Planning
Technische Universtiteit Eindhoven
sept 2005 - jun 2009
Ruimtelijk Ontwerp
Academie voor Kunst en Vormgeving St. Joost
sept 2009 - jun 2012


Nevenfuncties

-


Specialisaties

Creative Direction

Het vormgeven van een virtual reality-training is een complex creatief proces waarbij veel verschillende disciplines op de juiste wijze samen moeten komen. Naast de klant hebben ook software developers, onderwijskundigen, beeldmakers, tekstschrijvers en grafisch ontwerpers een rol in de tot standkoming van een VR-training. Als creative director hou ik het overzicht over alle creatieve processen en brengen de juiste kennis en kunde samen om tot een werkend eindproduct te komen.


Business Development

De wereld van virtual reality is volop in beweging. Nadat de VR hype een piek beleefde in de afgelopen jaren richten we als VR ontwikkelaars onze blik op de toekomst. We ontstijgen hiermee de gimmickfase en zijn continue op zoek naar functionele toepassingen voor virtual reality die hun meerwaarde blijven bewijzen. Hiervoor zijn we continue in gesprek met de markt om behoeften te peilen en ons product en aanbod hier op aan te passen.
Publicaties

-

Notice: Undefined variable: tag_id in /home/users/A006193/centrumfacilitair.nl/www.centrumfacilitair.nl/footer_home.php on line 73