Social mediaContact gegevens

vanbeurden@pro10.nl
070-3819724
www.pro10.nl


Adres gegevens

Daendelsstraat 57
2595 XT
Den Haag
Nederland

Loek van Beurden

Directeur Pro 10 Inkoopadvies en detachering
Pro 10

Ervaringen

Directeur
Pro 10 Inkoopadvies en -detachering
jan 2006 - heden


Opleidingen

HBO arbeidsmarktpolitiek/personeelsbeleid
Hogeschool Katholieke Leergangen Tilburg
sept 1984 - apr 1989
Doctoraal Sociologie Specialisatie Organisatie & Beleid
Universiteit van Amsterdam
apr 1990 - apr 1994
Master in Facility Management
Universiteit van Groningen
sept 2001 - apr 2003


Nevenfuncties

Directeur Inkoop XL

Inkoopcollectief voor MKB bedrijven en organisaties actief in de 1e lijns zorg zoals huisartsen, fysiotherapeuten.
Specialisaties

Begeleiden (Europese) aanbestedingen en inkooptrajecten

Wij maken aanbesteden leuk en succesvol. Daarbij passen wij innovatieve methoden toe waar de klant en de markt blij van worden. Wij besteden grote werken aan, zoals delen van vliegveld Lelystad, nieuwbouw van woningen, verbouwingen, de aanleg van RWZI's et cetera. Ook leveringen en diensten besteden wij aan. Wij hebben inmiddels meer dan 750 Europese aanbestedingen tot volle tevredenheid begeleid. Het betrof de meest uiteenlopende zaken, van al het groot materieel voor Staatsbosbeheer tot Social Media, van applicatielandschappen tot groenonderhoud, van accountantsdiensten tot ingenieursbureaus. 1 ding hebben ze gemeen, wij sturen altijd op kwaliteit.


Organisatieontwikkeling en audits

Wij voeren spend analyses uit en doen onderzoek naar de volwassenheid van inkooporganisaties. Verder certificeren wij aanbestedingsprocessen volgens de NTA 8058. Wij ontwikkelen het inkoopbeleid, verzorgen trainingen o.a. op het gebied van contractmanagement, aanbestedingsrecht en regiegericht werken. Wij verzorgen teambuildingsessies op basis van de methodiek van Insights.


Detacheren van inkoopprofessionals

Wij beschikken over eigen mensen en een uitgebreid bestand aan inkoopprofessionals die wij tegen aantrekkelijke tarieven detacheren voor 1 of meerdere dagen per week. Momenteel hebben bij mensen gedetacheerd bij het ministerie van defensie, de belastingdienst, het RIVM, diverse gemeenten, waterschappen, provincies en gemeenten. Wij zijn gespecialiseerd in het publieke domein.


Trainingen en workshops op het gebied van inkoop

Contractmanagement, teambuilding, schrijven, jurisprudentie, gunningsmethodieken, Best Value


Inkoopsamenwerking

Wij begeleiden veel trajecten waarbij voor meerdere organisaties gezamenlijk wordt ingekocht. Hierdoor ontstaan schaalvoordelen. Wij doen dit vanuit Pro 10 en vanuit ons bedrijf Inkoop XL voor de 1e lijns zorg. Inmiddels zijn meer dan 1.500 huisartsen daarbij aangesloten,
Publicaties

-

Notice: Undefined variable: tag_id in /home/users/A006193/centrumfacilitair.nl/www.centrumfacilitair.nl/footer_home.php on line 73