Contact
Ursula Buiteman

Ursula Buiteman

Business Developer Hospitality bij Securitas/ Welkom!

Ervaring(en)

Business Developer Hospitality

Welkom!

jan 2014 – heden

Trotse vertegenwoordiger van Welkom! Mede ontwerper van het gehele bezoekbelevingsconcept. Mens, proces en omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe maken we de emotie meetbaar en stuurbaar, zodat we de juiste oplossing kunnen bieden aan elke organisatie om zijn imago te laten stralen.

Branch Manager Receptieservices

Securitas

sept 2008 – dec 2013

Verantwoordelijk voor receptiedienstverlening als bedrijfsleider voor de regio Amsterdam. Aansturing van een team van 130 trotse gastvrouwen en leverend aan meer dan 70 opdrachtgevers.

Opleiding(en)

Hospitality Management

Notenboom

sept 1994 – aug 1995

HBO opleiding

European Hostess

EuroCollege

sept 1993 – aug 1994

MBO Opleiding

Strategisch Management en Leiderschap

TIAS

jan 1970 – jan 1970

De masterclasses van TIAS bieden actueel inzicht en kennis op gebied van strategie, leiderschap, finance, marketing en andere relevante onderwerpen voor jezelf en jouw organisatie. Ze stellen je in staat helder antwoord te geven op complexe dilemma’s van nu en helpen je weloverwogen afwegingen en keuzes te maken voor jouw organisatie. De unieke combinatie van academische docenten én directe verbinding met de dagelijkse praktijk vormt een garantie voor een optimale return on investment.

Nevenfunctie(s)

bestuurslid Business Club Landgoed Waterland

1 van de 5 initiatiefnemers van een kleine businessclub in de regio van Amsterdam. Een select gezelschap, van enkel directie en ondernemers, die 3 keer per jaar bijeenkomen. Gedurende deze bijeenkomsten verdiepen we de vraagstukken die deze functies met zich meebrengen.

Stuurgroeplid FMN Hospitality Community

Met onze stuurgroep organiseren we meermaals per jaar bijeenkomsten inzake hospitality. We bespreken ontwikkelingen, nieuwe inzichten en we schrijven korte inhoudelijke stukken.

Specialisatie(s)

Hospitality

Management Consultancy

Business Strategie

Coaching en Training